801 011 038
18 26 77 649
698 090 649
pn-pt: 8:00-18:00
sobota: 8:00-14:00
zdrowie@brat.pl

Nie umiesz złożyć zamówienia, nie masz czasu na wypełnianie formularzy? Zostaw swój numer, oddzwonimy do Ciebie i przyjmiemy zamówienie:

Poczta Polska lub Kurier 0 zł

Koszt wysyłki w Polsce:
Wysyłka 0 zł, dla zamówień powyżej 99 zł po przedpłacie.
Dla zmówień powyżej 199 zł wysyłka za pobraniem GRATIS.
więcej o kosztach wysyłki

Czas wysyłki:
95% paczek wysyłamy w ciągu 24 godzin od wpłaty lub potwierdzenia zamówienia.
W przypadku opóźnienia informujemy mailem lub telefonicznie.

Sklep internetowy ZDROWIE.brat.pl - Ziołolecznictwo Strona główna sklepu - Medycyna naturalna - kuracje lecznicze

Sklep Zdrowie

Suszone owoce, bakalie, orzechy.
Oleje, kosmetyki, soki, przyprawy.
Zioła, preparaty ziołowe, miody.

BRAT.PL Halina Petraszek. Sklep Zdrowie - ziołolecznictwo. Fotografia- Ziołolecznictwo - Medycyna naturalna i niekonwencjonalna Twój status: Gość! Zaloguj się tutaj.
Jeśli nie masz u nas konta założysz je tutaj.
Ulgowa infolinia 0 801 011 038 zamów zioła lecznicze telefonicznie Moje Konto :: Zawartość koszyka :: Zamówienie

Szukaj również w opisach produktów

Wyszukiwanie zaawansowane
Znajdujesz się w ...Sklep » Zdrowie » Recenzje
Design dla sklepów Forum osCommerce
Informacje
O firmie
Regulamin sklepu
Polityka prywatności i cookies
Wysyłka i płatność
Pomoc (FAQ)
Kontakt

Cennik
Zabezpieczenie paczki
Opinie o sklepie
Zniżki dla klientów
Mapa serwisu
Kategorie
 Suplementy diety


 Suszone owoce, bakalie


 Oleje zimnotłoczone, tradycyjne


 Kosmetyki 


 Przyprawy


 Soki zdrowotne


 Odchudzanie


 Pozostałe


 Urządzenia


 Grzyb Reishi


 Grzyb Shiitake


 Książki


 Miody Manuka


 Napoje i herbaty


 Plastry


 Podpaski i wkładki


 Preparaty ziołowe 


 Produkty energetyzujące


 Ubranie zdrowotne


 Do urządzeń


 Dodatki 




Wyszukiwanie Zaawansowane
Nowości więcej
Pieprz Cayenne 200g – bardzo ostry – BRAT.PL
Pieprz Cayenne 200g – bardzo ostry – BRAT.PL
5.90zł
Producenci
Kontakt
Zdrowie - medycyna naturalna i ziołolecznictwo - kontakt

801 011 038

+48 18 26 77 649

+48 698 090 649
pn-pt: 8:00-18:00
sobota: 8:00-14:00

Formularz kontaktowy

Nie umiesz złożyć zamówienia, nie masz czasu na wypełnianie formularzy? Zostaw swój numer, oddzwonimy do Ciebie i przyjmiemy zamówienie:

Opinie o Sklep dla Twojego zdrowia na Opineo.pl
Allegro - nasze komentarze - sklep zdrowie

Akceptujemy płatności online - Dotpay.pl

Certyfikat ssl - bezpieczny sklep
Zobacz Co Napisali Inni Zobacz Co Napisali Inni
Memoenergia – na kocentracje, pamięć, przemęczenie Data Dodania: piątek, 21 kwiecień 2017
Memoenergia – na kocentracje, pamięć, przemęczenie Jestem bardzo zadowolona z leku.Podaje go synowi od 2mc i muszę przyznać ,że zrobił ogromne wrażenie..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Zechsal płatki magnezowe 750g Data Dodania: czwartek, 20 kwiecień 2017
Zechsal płatki magnezowe 750g Produk spełnia moje oczekiwania, wysyłka szybka i sprawna. Jestem zadowolona i polecam :)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Erytrol - słodzik niskokaloryczny - 1kg - BRAT.pl Data Dodania: środa, 12 kwiecień 2017
Erytrol - słodzik niskokaloryczny - 1kg - BRAT.pl polecam super zamiennik cukru w diecie świetny napewno jeszcze go kupie

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Cukier kokosowy z kwiatu 1kg – niski indeks glikemiczny – BRAT.PL Data Dodania: środa, 12 kwiecień 2017
Cukier kokosowy z kwiatu 1kg – niski indeks glikemiczny – BRAT.PL polecam jest pyszny zwłaszcza do kawy i oczywiście w diecie super

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Błonnik pokarmowy - pokarm witalny – babka płesznik, babka jajowata - BRAT.pl Data Dodania: wtorek, 04 kwiecień 2017
Błonnik pokarmowy - pokarm witalny – babka płesznik, babka jajowata - BRAT.pl Stosuję ten błonnik od dłuższego czasu,jest naprawdę rewelacyjny i mogę go polecić z pełną odpowiedz..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Para Farm 90 kapsułek - na pasożyty, układ pokarmowy - INVENT FARM Data Dodania: wtorek, 21 marzec 2017
Para Farm 90 kapsułek - na pasożyty, układ pokarmowy - INVENT FARM Kupiłam ten produkt dla całej rodziny.Jestem bardzo zadowolona. Sklep działa rewelacyjnie!!!!Dwa dni..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Olej lniany budwigowy tłoczony na zimno - 1000ml - kwasy nienasycone omega 3 i 6 – BIOOIL Data Dodania: wtorek, 14 marzec 2017
Olej lniany budwigowy tłoczony na zimno - 1000ml - kwasy nienasycone omega 3 i 6 – BIOOIL SUPER OLEJ - NAJWYŻSZA JAKOŚĆ, przyjechał w opakowaniu termicznym schłodzony ! po 2 tygodniach stoso..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Wiórki kokosowe - 1kg – wysoka jakość - BRAT.pl Data Dodania: poniedziałek, 20 luty 2017
Wiórki kokosowe - 1kg – wysoka jakość - BRAT.pl Nie polecam wiórków kokosowych. Pachną siarką a smak nie zachęca do spożycia.

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
OLEJ KOKOSOWY tłoczony na zimno - extra virgin – 900ml BRAT.pl Data Dodania: czwartek, 09 luty 2017
OLEJ KOKOSOWY tłoczony na zimno - extra virgin – 900ml BRAT.pl Bardzo dobry olej, biały bez zanieczyszczeń i z pięknym zapachem. Zrobiłam kolejne zakupy w tym skle..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Olej KONOPNY tłoczony na zimno nieoczyszczony – 500ml Data Dodania: poniedziałek, 30 styczeń 2017
Olej KONOPNY tłoczony na zimno nieoczyszczony – 500ml Jak najbardziej polecam sklep. Przesyłka dotarła w tempie ekspresowym bardzo dokładnie zabezpieczona..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Wyświetlono rekordy od 1 do 10 (z 47 znalezionych) Stron:  1  2  3  4  5  [»»] 
Zaloguj się
Adres E-mail:
Hasło:

Zapomniałeś hasła?

Bezpieczne logowanie SSL

Nowe konto
KOSZYK
...jest pusty
PROMOCJE
Chlorella w tabletkach - 500g – około 2000 tabletek - BRAT.pl
Chlorella w tabletkach - 500g – około 2000 tabletek - BRAT.pl
69.00zł
58.00zł
RECENZJE
Błonnik pokarmowy - pokarm witalny – babka płesznik, babka jajowata - BRAT.pl
Serdecznie polecam ! Pełna profesjonalność-
,produkt zgodny z ..

5 z 5 Gwiazdek!
BESTSELLERY
01.Sól himalajska drobna - 1kg – zawiera 84 pierwiastki - BRAT.pl
02.Żurawina z USA - 1kg - BRAT.pl
03.Suszone daktyle - 1kg – słodkie i smaczne - BRAT.pl
04.OLEJ KOKOSOWY tłoczony na zimno - extra virgin – 900ml BRAT.pl
05.Błonnik pokarmowy - pokarm witalny – babka płesznik, babka jajowata - BRAT.pl
06.Śliwka kalifornijska suszona - 1kg - BRAT.pl
07.Nasiona chia - szałwia hiszpańska 1000g – omega 3 i 6 - BRAT.PL
08.Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g - BRAT.PL
09.Orzechy nerkowca - 1kg - BRAT.pl
10.Migdały kalifornijskie - wysokiej jakości - 1kg - BRAT.pl

2005-2017 osCommerce.pl
BRAT.PL Nieprzerwanie od 2005 roku!