801 011 038
18 26 77 649
698 090 649
pn-pt: 8:00-18:00
sobota: 8:00-14:00
zdrowie@brat.pl

Nie umiesz złożyć zamówienia, nie masz czasu na wypełnianie formularzy? Zostaw swój numer, oddzwonimy do Ciebie i przyjmiemy zamówienie:

Poczta Polska lub Kurier 0 zł

Koszt wysyłki w Polsce:
Wysyłka 0 zł, dla zamówień powyżej 99 zł po przedpłacie.
Dla zmówień powyżej 199 zł wysyłka za pobraniem GRATIS.
więcej o kosztach wysyłki

Czas wysyłki:
95% paczek wysyłamy w ciągu 24 godzin od wpłaty lub potwierdzenia zamówienia.
W przypadku opóźnienia informujemy mailem lub telefonicznie.

W związku z powiększaniem magazynu w dniach 27-30 XII nie wysyłamy paczek. Przepraszamy.
Sklep internetowy ZDROWIE.brat.pl - Ziołolecznictwo Strona główna sklepu - Medycyna naturalna - kuracje lecznicze

Sklep Zdrowie

Suszone owoce, bakalie, orzechy.
Oleje, kosmetyki, soki, przyprawy.
Zioła, preparaty ziołowe, miody.

BRAT.PL Halina Petraszek. Sklep Zdrowie - ziołolecznictwo. Fotografia- Ziołolecznictwo - Medycyna naturalna i niekonwencjonalna Twój status: Gość! Zaloguj się tutaj.
Jeśli nie masz u nas konta założysz je tutaj.
Ulgowa infolinia 0 801 011 038 zamów zioła lecznicze telefonicznie Moje Konto :: Zawartość koszyka :: Zamówienie

Szukaj również w opisach produktów

Wyszukiwanie zaawansowane
Znajdujesz się w ...Sklep » Zdrowie » Recenzje
Design dla sklepów Forum osCommerce
Informacje
O firmie
Regulamin sklepu
Polityka prywatności i cookies
Wysyłka i płatność
Pomoc (FAQ)
Kontakt

Cennik
Zabezpieczenie paczki
Opinie o sklepie
Zniżki dla klientów
Mapa serwisu
Kategorie
 Suplementy diety


 Suszone owoce, bakalie


 Oleje zimnotłoczone, tradycyjne


 Kosmetyki 


 Przyprawy


 Soki zdrowotne


 Odchudzanie


 Pozostałe


 Urządzenia


 Grzyb Reishi


 Grzyb Shiitake


 Książki


 Miody Manuka


 Napoje i herbaty


 Plastry


 Podpaski i wkładki


 Preparaty ziołowe 


 Produkty energetyzujące


 Ubranie zdrowotne


 Do urządzeń


 Dodatki 




Wyszukiwanie Zaawansowane
Nowości więcej
Sumak garbarski 200g – wyjątkowy smak – BRAT.PL
Sumak garbarski 200g – wyjątkowy smak – BRAT.PL
7.90zł
Producenci
Kontakt
Zdrowie - medycyna naturalna i ziołolecznictwo - kontakt

801 011 038

+48 18 26 77 649

+48 698 090 649
pn-pt: 8:00-18:00
sobota: 8:00-14:00

Formularz kontaktowy

Nie umiesz złożyć zamówienia, nie masz czasu na wypełnianie formularzy? Zostaw swój numer, oddzwonimy do Ciebie i przyjmiemy zamówienie:

Opinie o Sklep dla Twojego zdrowia na Opineo.pl
Allegro - nasze komentarze - sklep zdrowie

Akceptujemy płatności online - Dotpay.pl

Certyfikat ssl - bezpieczny sklep
Zobacz Co Napisali Inni Zobacz Co Napisali Inni
Goji Berry Original 1500mg 60 taletek - silne uderzenie w odchudzanie Data Dodania: wtorek, 15 listopad 2016
Goji Berry Original 1500mg 60 taletek - silne uderzenie w odchudzanie Chcialabym powiedziec ze faktycznie tabletki mają działanie.... Chudne 2 kg w tydzień... wiec mogę p..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
MAGNEZ CHELATOWANY 560 mg + Wit B6 – 100 kaps – Aliness Data Dodania: sobota, 20 sierpień 2016
MAGNEZ CHELATOWANY 560 mg + Wit B6 – 100 kaps – Aliness Zawiodłem się! Do tej pory brałem cytrynian i po męczącym dniu ... kilku kawach, jak mięśnie drgały,..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Witamina D3 120 tab witamina Słońca – duża dwaka – kuracja na 4 m-c MTS Data Dodania: wtorek, 24 maj 2016
Witamina D3 120 tab witamina Słońca – duża dwaka – kuracja na 4 m-c MTS Wcześniej była rzeczywiście duża dawka bo 250 mikrogramow teraz tylko 50, a cena ta sama.

Ocena: 2 z 5 Gwiazdek! [2 z 5 Gwiazdek!]
OLEJ KOKOSOWY tłoczony na zimno - extra virgin – 900ml BRAT.pl Data Dodania: czwartek, 21 kwiecień 2016
OLEJ KOKOSOWY tłoczony na zimno - extra virgin – 900ml BRAT.pl Olej ma nieciekawy żółtawy kolor, a na dnie słoika widać jakieś paprochy. Jest bardzo mocno zmielony..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Kwas L-askorbinowy - witamina C - 1kg - BRAT.pl Data Dodania: poniedziałek, 04 kwiecień 2016
Kwas L-askorbinowy - witamina C - 1kg - BRAT.pl taka uwaga -rada! Nie pakujcie Witamine C w przezroczyste torebki bo po prostu przestaje dzialac, g..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Acerola - C - Pierwsza na świecie, naturalna witamina C o długotrwałym działaniu. Data Dodania: niedziela, 20 marzec 2016
Acerola - C - Pierwsza na świecie, naturalna witamina C o długotrwałym działaniu. Przede wszystkim NIE SĄ TO KAPSUŁKI TYLKO TABLETKI!!!! więc proszę bzdur nie pisać. A Prócz wspomnia..

Ocena: 2 z 5 Gwiazdek! [2 z 5 Gwiazdek!]
Pylox na helicobacter pylori, wrzody, zgagę. Data Dodania: sobota, 05 marzec 2016
Pylox na helicobacter pylori, wrzody, zgagę. Działa bardzo dobrze. Minusem niestety jest cena - trzeba wziąć 6 opakowań (kuracja miesięczna).

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Kwas L-askorbinowy - witamina C - 5kg - BRAT.pl Data Dodania: czwartek, 04 luty 2016
Kwas L-askorbinowy - witamina C - 5kg - BRAT.pl chcę się dowiedzieć jak to stosować, bo kupiłam ten produkt i wzięłam łyżeczkę naszklankę wody niest..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Młody jęczmień 100% - proszek 500g – MTS Data Dodania: środa, 18 listopad 2015
Młody jęczmień 100% - proszek 500g – MTS Za taką cenę, oraz wielkość opakowania, to raczej należało się spodziewać "zmielonej trawy". Sok z j..

Ocena: 2 z 5 Gwiazdek! [2 z 5 Gwiazdek!]
Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g - BRAT.PL Data Dodania: poniedziałek, 20 lipiec 2015
Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g - BRAT.PL Mąż ma boleriozę. Pije czyste mocny wg książki i czuje sie dobrze. Krętki boleriozy sa takie wredne,..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Wyświetlono rekordy od 1 do 10 (z 37 znalezionych) Stron:  1  2  3  4  [»»] 
Zaloguj się
Adres E-mail:
Hasło:

Zapomniałeś hasła?

Bezpieczne logowanie SSL

Nowe konto
KOSZYK
...jest pusty
PROMOCJE
Ksylitol, xylitol 25kg – naturalny, niskokaloryczny BRAT.PL
Ksylitol, xylitol 25kg – naturalny, niskokaloryczny BRAT.PL
547.50zł
512.50zł
RECENZJE
Biustonosz BaBra - zestaw liftingujący i modelujący biust
witam! kupiłam biustonosz ok. 3 tygodnie temu i muszę powied ..
5 z 5 Gwiazdek!
BESTSELLERY
01.Sól himalajska drobna - 1kg – zawiera 84 pierwiastki - BRAT.pl
02.Żurawina z USA - 1kg - BRAT.pl
03.Suszone daktyle - 1kg – słodkie i smaczne - BRAT.pl
04.Błonnik pokarmowy - pokarm witalny – babka płesznik, babka jajowata - BRAT.pl
05.Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g - BRAT.PL
06.OLEJ KOKOSOWY tłoczony na zimno - extra virgin – 900ml BIOOIL
07.Orzechy nerkowca - 1kg - BRAT.pl
08.OLEJ KOKOSOWY tłoczony na zimno - extra virgin – 900ml BRAT.pl
09.Ksylitol, xylitol (1kg) – cukier brzozowy produkcji fińskiej (Santini)
10.Nasiona chia - szałwia hiszpańska 1000g – omega 3 i 6 - BRAT.PL

2005-2017 osCommerce.pl
BRAT.PL Nieprzerwanie od 2005 roku!