801 011 038
18 26 77 649
698 090 649
pn-pt: 8:00-18:00
sobota: 8:00-14:00
zdrowie@brat.pl

Nie umiesz złożyć zamówienia, nie masz czasu na wypełnianie formularzy? Zostaw swój numer, oddzwonimy do Ciebie i przyjmiemy zamówienie:

Poczta Polska lub Kurier 0 zł

Koszt wysyłki w Polsce:
Wysyłka 0 zł, dla zamówień powyżej 99 zł po przedpłacie.
Dla zmówień powyżej 199 zł wysyłka za pobraniem GRATIS.
więcej o kosztach wysyłki

Czas wysyłki:
95% paczek wysyłamy w ciągu 24 godzin od wpłaty lub potwierdzenia zamówienia.
W przypadku opóźnienia informujemy mailem lub telefonicznie.

Sklep internetowy ZDROWIE.brat.pl - Ziołolecznictwo Strona główna sklepu - Medycyna naturalna - kuracje lecznicze

Sklep Zdrowie

Ziołolecznictwo
Medycyna naturalna
Zioła i preparaty ziołowe

BRAT.PL Halina Petraszek. Sklep Zdrowie - ziołolecznictwo. Fotografia- Ziołolecznictwo - Medycyna naturalna i niekonwencjonalna Twój status: Gość! Zaloguj się tutaj.
Jeśli nie masz u nas konta założysz je tutaj.
Ulgowa infolinia 0 801 011 038 zamów zioła lecznicze telefonicznie Moje Konto :: Zawartość koszyka :: Zamówienie

Szukaj również w opisach produktów

Wyszukiwanie zaawansowane
Znajdujesz się w ...Sklep » Zdrowie » Recenzje
Design dla sklepów Forum osCommerce
Informacje
O firmie
Regulamin sklepu
Polityka prywatności i cookies
Wysyłka i płatność
Pomoc (FAQ)
Kontakt

Cennik
Zabezpieczenie paczki
Opinie o sklepie
Zniżki dla klientów
Mapa serwisu
Kategorie
 Biżuteria zdrowotna (1)


 Dla dzieci


 Do urządzeń (1)


 Grzyb Reishi (13)


 Grzyb Shiitake (2)


 Kosmetyki  (74)


 Książki (4)


 Miody Manuka (19)


 Napoje i herbaty (2)


 Odchudzanie (27)


 Oleje zimnotłoczone, tradycyjne (30)


 Plastry (5)


 Podpaski i wkładki (3)


 Pozostałe (96)


 Preparaty ziołowe  (12)


 Produkty energetyzujące (7)


 Soki zdrowotne (40)


 Suplementy diety (175)


 Suszone owoce, bakalie (80)


 Ubranie zdrowotne (2)


 Urządzenia (14)


 Yerba Mate (1)


 Dodatki




Wyszukiwanie Zaawansowane
Kategorie
Nowości więcej
Maska do włosów – Wróblewski najwyzsza jakość Colway
Maska do włosów – Wróblewski najwyzsza jakość Colway
89.00zł
Producenci
Kontakt
Zdrowie - medycyna naturalna i ziołolecznictwo - kontakt

801 011 038

+48 18 26 77 649

+48 698 090 649
pn-pt: 8:00-18:00
sobota: 8:00-14:00

Formularz kontaktowy

Nie umiesz złożyć zamówienia, nie masz czasu na wypełnianie formularzy? Zostaw swój numer, oddzwonimy do Ciebie i przyjmiemy zamówienie:

Opinie o Sklep dla Twojego zdrowia na Opineo.pl
Allegro - nasze komentarze - sklep zdrowie

Akceptujemy płatności online - Dotpay.pl

Rzetelna Firma - Certyfikat - Krajowy rejestr sądowy

Certyfikat ssl - bezpieczny sklep
Zobacz Co Napisali Inni Zobacz Co Napisali Inni
Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g sposób na odporność MTS. Data Dodania: poniedziałek, 20 lipiec 2015
Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g sposób na odporność MTS. Mąż ma boleriozę. Pije czyste mocny wg książki i czuje sie dobrze. Krętki boleriozy sa takie wredne,..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g sposób na odporność MTS. Data Dodania: środa, 15 lipiec 2015
Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g sposób na odporność MTS. zakupy w tym sklepie to przyjemnosc-polecam kazdemu!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Zielona Kawa Santos - mielona 1kg – odchudzanie MTS Data Dodania: wtorek, 02 czerwiec 2015
Zielona Kawa Santos - mielona 1kg – odchudzanie MTS bardzo niesmaczna. po zaparzeniu na dnie osiada piach, widać że jest zanieczyszczona. Nie polecam te..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Żurawina z USA 1kg – układ moczowy BRAT.pl Data Dodania: wtorek, 02 czerwiec 2015
Żurawina z USA 1kg – układ moczowy BRAT.pl Żurawina cięta. Gatunkowo średnia. Najlepsza jest cała nie wyciskana

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
DEO-KRYSZTAŁ 120g – naturalny dezodorant, antyperspirant. Data Dodania: niedziela, 31 maj 2015
DEO-KRYSZTAŁ 120g – naturalny dezodorant, antyperspirant. Bardzo skuteczny, zero śladów na ubraniach, gorąco polecam!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Chipsy kokosowe 500g BRAT.PL Data Dodania: czwartek, 07 maj 2015
Chipsy kokosowe 500g BRAT.PL Serdecznie dziękuję za profesjonalizm, paczuszka doszła, w takim szybkim tempie to jeszcze nic do mn..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Błonnik pokarmowy pokarm witalny 1 kg – babka płesznik, babka jajowata. Data Dodania: sobota, 25 kwiecień 2015
Błonnik pokarmowy pokarm witalny 1 kg – babka płesznik, babka jajowata. Serdecznie polecam ! Pełna profesjonalność,produkt zgodny z opisem.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Błonnik pokarmowy pokarm witalny 1 kg – babka płesznik, babka jajowata. Data Dodania: piątek, 27 luty 2015
Błonnik pokarmowy pokarm witalny 1 kg – babka płesznik, babka jajowata. Dostawa zamówienia realizowana szybko,rzetelnie i terminowo. Sam produkt- już po kilku dniach można..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g sposób na odporność MTS. Data Dodania: środa, 04 luty 2015
Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g sposób na odporność MTS. Jestem bardzo zadowolona z czystka, jak i z obsługi sklepu. Wysylka zostala nadana blyskawicznie, ot..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Olej z czarnuszki, czarnego kminku tłoczony na zimno nieoczyszczony 250ml Data Dodania: środa, 07 styczeń 2015
Olej z czarnuszki, czarnego kminku tłoczony na zimno nieoczyszczony 250ml Bardzo polecam ten olej, jego dzialanie jest rewelacyjne! Już po kilku dniach zażywania( łyżeczka ra..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Wyświetlono rekordy od 1 do 10 (z 36 znalezionych) Stron:  1  2  3  4  [»»] 
Zaloguj się
Adres E-mail:
Hasło:

Zapomniałeś hasła?

Bezpieczne logowanie SSL

Nowe konto
KOSZYK
...jest pusty
PROMOCJE
OLEJ KOKOSOWY tłoczony na zimno - extra virgin – 450ml BIOOIL
OLEJ KOKOSOWY tłoczony na zimno - extra virgin – 450ml BIOOIL
29.00zł
27.90zł
RECENZJE
Opaski magnetyczne dr M. Webera - bóle reumatyczne i zwyrodnieniowe.
Szanowni Państwo, ostatnio zakupiłem opaski dr.Levina, poprz ..
1 z 5 Gwiazdek!
BESTSELLERY
01.Błonnik pokarmowy pokarm witalny 1 kg – babka płesznik, babka jajowata.
02.Sól himalajska drobna 1kg – zawierająca 84 pierwistki BRAT.PL
03.Ksylitol, xylitol (1kg) – cukier brzozowy produkcji fińskiej (Santini)
04.Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g sposób na odporność MTS.
05.Żurawina z USA 1kg – układ moczowy BRAT.pl
06.Plastry do Kinesiotapingu 3NS TEX - redukcja bólu, zmniejszenie stanów zapalnych, poprawa krązen
07.Suszone daktyle 1kg – słodkie i smaczne BRAT.pl
08.CHLOROFIL W PŁYNIE (Chlorophyll Liquid)
09.OLEJ KOKOSOWY tłoczony na zimno - extra virgin – 900ml BIOOIL
10.Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 200g sposób na odporność MTS.

2005-2014 RYC.pl osCommerce.pl
BRAT.PL Nieprzerwanie od 2005 roku!