801 011 038
18 26 77 649
698 090 649
pn-pt: 8:00-18:00
sobota: 8:00-14:00
zdrowie@brat.pl

Nie umiesz złożyć zamówienia, nie masz czasu na wypełnianie formularzy? Zostaw swój numer, oddzwonimy do Ciebie i przyjmiemy zamówienie:

Poczta Polska lub Kurier 0 zł

Koszt wysyłki w Polsce:
Wysyłka 0 zł, dla zamówień powyżej 99 zł po przedpłacie.
Dla zmówień powyżej 199 zł wysyłka za pobraniem GRATIS.
więcej o kosztach wysyłki

Czas wysyłki:
95% paczek wysyłamy w ciągu 24 godzin od wpłaty lub potwierdzenia zamówienia.
W przypadku opóźnienia informujemy mailem lub telefonicznie.

Sklep internetowy ZDROWIE.brat.pl - Ziołolecznictwo Strona główna sklepu - Medycyna naturalna - kuracje lecznicze

Sklep Zdrowie

Ziołolecznictwo
Medycyna naturalna
Zioła i preparaty ziołowe

BRAT.PL Halina Petraszek. Sklep Zdrowie - ziołolecznictwo. Fotografia- Ziołolecznictwo - Medycyna naturalna i niekonwencjonalna Twój status: Gość! Zaloguj się tutaj.
Jeśli nie masz u nas konta założysz je tutaj.
Ulgowa infolinia 0 801 011 038 zamów zioła lecznicze telefonicznie Moje Konto :: Zawartość koszyka :: Zamówienie

Szukaj również w opisach produktów

Wyszukiwanie zaawansowane
Znajdujesz się w ...Sklep » Zdrowie » Recenzje
Design dla sklepów Forum osCommerce
Informacje
O firmie
Regulamin sklepu
Polityka prywatności i cookies
Wysyłka i płatność
Pomoc (FAQ)
Kontakt

Cennik
Zabezpieczenie paczki
Opinie o sklepie
Zniżki dla klientów
Mapa serwisu
Kategorie
 Biżuteria zdrowotna (1)


 Dla dzieci


 Do urządzeń (2)


 Grzyb Reishi (14)


 Grzyb Shiitake (2)


 Kosmetyki  (72)


 Książki (4)


 Miody Manuka (21)


 Napoje i herbaty (3)


 Odchudzanie (28)


 Oleje zimnotłoczone, tradycyjne (25)


 Plastry (5)


 Podpaski i wkładki (3)


 Pozostałe (85)


 Preparaty ziołowe  (17)


 Produkty energetyzujące (8)


 Soki zdrowotne (39)


 Suplementy diety (176)


 Suszone owoce, bakalie (75)


 Ubranie zdrowotne (2)


 Urządzenia (13)


 Yerba Mate (1)


 Dodatki




Wyszukiwanie Zaawansowane
Kategorie
Nowości więcej
Masło shea nierafinowane karite - na blizny, zmarszczki - naturalny kosmetyk MTS
Masło shea nierafinowane karite - na blizny, zmarszczki - naturalny kosmetyk MTS
12.90zł
Producenci
Kontakt
Zdrowie - medycyna naturalna i ziołolecznictwo - kontakt

801 011 038

+48 18 26 77 649

+48 698 090 649
pn-pt: 8:00-18:00
sobota: 8:00-14:00

Formularz kontaktowy

Nie umiesz złożyć zamówienia, nie masz czasu na wypełnianie formularzy? Zostaw swój numer, oddzwonimy do Ciebie i przyjmiemy zamówienie:

Opinie o Sklep dla Twojego zdrowia na Opineo.pl
Allegro - nasze komentarze - sklep zdrowie

Akceptujemy płatności online - Dotpay.pl

Rzetelna Firma - Certyfikat - Krajowy rejestr sądowy

Certyfikat ssl - bezpieczny sklep
Zobacz Co Napisali Inni Zobacz Co Napisali Inni
Chipsy kokosowe 500g BRAT.PL Data Dodania: czwartek, 07 maj 2015
Chipsy kokosowe 500g BRAT.PL Serdecznie dziękuję za profesjonalizm, paczuszka doszła, w takim szybkim tempie to jeszcze nic do mn..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Błonnik pokarmowy pokarm witalny 1 kg – babka płesznik, babka jajowata. Data Dodania: sobota, 25 kwiecień 2015
Błonnik pokarmowy pokarm witalny 1 kg – babka płesznik, babka jajowata. Serdecznie polecam ! Pełna profesjonalność,produkt zgodny z opisem.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Błonnik pokarmowy pokarm witalny 1 kg – babka płesznik, babka jajowata. Data Dodania: piątek, 27 luty 2015
Błonnik pokarmowy pokarm witalny 1 kg – babka płesznik, babka jajowata. Dostawa zamówienia realizowana szybko,rzetelnie i terminowo. Sam produkt- już po kilku dniach można..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g sposób na odporność MTS. Data Dodania: środa, 04 luty 2015
Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g sposób na odporność MTS. Jestem bardzo zadowolona z czystka, jak i z obsługi sklepu. Wysylka zostala nadana blyskawicznie, ot..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Olej z czarnuszki, czarnego kminku tłoczony na zimno nieoczyszczony 250ml Data Dodania: środa, 07 styczeń 2015
Olej z czarnuszki, czarnego kminku tłoczony na zimno nieoczyszczony 250ml Bardzo polecam ten olej, jego dzialanie jest rewelacyjne! Już po kilku dniach zażywania( łyżeczka ra..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Guarana w proszku 200g – czysta bez dodatków MTS Data Dodania: środa, 10 grudzień 2014
Guarana w proszku 200g  – czysta bez dodatków MTS Produkt: wszystko zgodnie z opisem. Gurana drobno zmielona. Właściwości ok. Dobra torebka z zamknięc..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Green Coffee 3200 zielona kawa – odchudzanie – Aliness Data Dodania: poniedziałek, 01 grudzień 2014
Green Coffee 3200 zielona kawa – odchudzanie – Aliness Używam od 2miesięcy i jestem zadowolona polecam go dbającym o sylwetkę cholesterol spad z220na175 /w..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g sposób na odporność MTS. Data Dodania: sobota, 22 listopad 2014
Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g sposób na odporność MTS. W tym sklepie kupiłam czystek po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Po zaparzeniu ładnie pachnie, ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Krem z rokitnikiem Data Dodania: sobota, 22 listopad 2014
Krem z rokitnikiem krem rewelacja,twarz po posmarowaniu delikatna, nie tłusta,super polecam,przesyłka expresowa

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Młody Jęczmień 100% - proszek 500g – MTS Data Dodania: wtorek, 28 październik 2014
Młody Jęczmień 100% - proszek 500g – MTS Nie jest to 100% sok z młodego jęczmienia lecz mało wartościowa trawa zmielona. Produkt ten nie pr..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Wyświetlono rekordy od 1 do 10 (z 34 znalezionych) Stron:  1  2  3  4  [»»] 
Zaloguj się
Adres E-mail:
Hasło:

Zapomniałeś hasła?

Bezpieczne logowanie SSL

Nowe konto
KOSZYK
...jest pusty
PROMOCJE
OLEJ ARGANOWY SPOŻYWCZY- butelka szklana 100ml
OLEJ ARGANOWY SPOŻYWCZY- butelka szklana 100ml
35.90zł
30.90zł
RECENZJE
Green Coffee 3200 zielona kawa – odchudzanie – Aliness
Używam od 2miesięcy i jestem zadowolona polecam go dbającym ..
5 z 5 Gwiazdek!
BESTSELLERY
01.Błonnik pokarmowy pokarm witalny 1 kg – babka płesznik, babka jajowata.
02.Ksylitol, xylitol (1kg) – cukier brzozowy produkcji fińskiej (Santini)
03.Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 500g sposób na odporność MTS.
04.Sól himalajska drobna 1kg – zawierająca 84 pierwistki BRAT.PL
05.Plastry do Kinesiotapingu 3NS TEX - redukcja bólu, zmniejszenie stanów zapalnych, poprawa krązen
06.Czerwona koniczyna
07.Czystek oczyszczony - CISTUS INCANUS – 200g sposób na odporność MTS.
08.Żurawina z USA 1kg – układ moczowy BRAT.pl
09.Biszolin - na stawy i bóle reumatyczne (190g)
10.Suszone daktyle 1kg – słodkie i smaczne BRAT.pl

2005-2014 RYC.pl osCommerce.pl
BRAT.PL Nieprzerwanie od 2005 roku!